O nama

Artiliadesign

Nakon višegodišnjeg uspješnog rada na području održavanja i popravaka putničkih aviona tvrtka IM-Aerotech d.o.o. odlučuje prihvatiti nove poslovne izazove te unutar svojeg poslovanja pokreće djelatnost koja se bavi dizajniranjem i izradom masivnog namještaja.

U mjestu Ilovac, pokraj Karlovca, realizira opremanje prostora od 400 kvadratnih metara sa potpuno novim strojevima i opremom koji garantiraju izrazito kvalitetnu obradu drva i finalni proizvod. Većina proizvoda koji izrađuju njihov su vlastiti dizajn, ali isto tako izrađuju se proizvodi po želji i zahtjevima kupaca.

Pri izradi najčešće se koriste različite vrsta drva kao što su hrast, orah, jasen, smreka, ali i često stara stoljetna hrastovina. Mnogi komadi namještaja dolaze u kombinaciji drugih materijala kao primjerice staklo, željezo, kamen, epoksidna smola itd.

Tvrtka IM-Aerotech d.o.o. sve svoje dizajnerske proizvode vodi pod jedinstvenim imenom "ARTILIA". Svi proizvodi spadaju u "Handmade" kategoriju što garantira još veću individualnost izrade i samim time kvalitetu.

Iako je ova djelatnost još uvijek nova unutar poduzeća, za njenu realizaciju i razvoj zaduženi su educirani i iskusni ljudi koji svojim znanjima te izuzetnim smislom za dizajn stvaraju svakim danom nove ideje i proizvode te na taj način šire svoje tržište.

Neke od proizvoda možete pogledati u galeriji proizvoda, a za sve upite, želje i ideje slobodno nas kontaktirajte.


ESIF FINANCIJSKI INSTRUMENTI
Copyright © Artiliadesign 2021
Web design & SEO by NewArt Studio